Perihal Perkembangan Asuransi

Perlindungan Maksimal dari Allianz Allisya Protection Plus Nepi ka tungtun taun abad seventeenth, tumuwuh pentingna London urang salaku puseur pikeun dagang ieu ngaronjatkeun pamenta pikeun asuransi laut. Dina ahir 1680s, Edward Lloyd dibuka hiji imah kopi, nu jadi tempat pasamoan pikeun pihak dina industri pengiriman barang wishing mun nanggungkeun ka kantor asuransi cargoes jeung kapal, sarta maranehanana daek underwrite ventures misalna. Ieu beginnings informal ngarah ka ngadegna pasar asuransi Lloyd ngeunaan London tur sababaraha pengiriman barang jeung asuransi usaha patali. kawijakan asuransi hirup kahiji dicandak kaluar dina mimiti abad ka-18. Pausahaan mimiti nawarkeun asuransi hirup ieu hade hatena Society pikeun jaminan Kantor Perpetual, diadegkeun di London di 1706 ku William Sukaraja sarta Sir Thomas Allen.78 Edward Rowe Mores ngadegkeun Society keur adil Assurances on nyawa na Survivorship dina 1762. Mimitina mah ieu dunya urang silih insurer munggaran tur eta naratas premiums dumasar umur dumasar kana mortality rate peletakan “kerangka keur praktek asuransi ilmiah tur ngembangkeun” jeung “dasar jaminan kahirupan modern kana nu sagala schemes jaminan hirup anu salajengna dumasar”. Perihal Perkembangan Asuransi

Perihal Perkembangan Asuransi 9 Dina ahir ka-19 Abad “kacilakaan asuransi” mimiti jadi available.10 Pausahaan mimiti nawarkeun asuransi kacilakaan ieu Kyai Railway jaminan Company, dibentuk dina taun 1848 di Inggris jeung nanggungkeun ka kantor asuransi ngalawan jumlah rising of fatalities dina Sistim kareta nascent. Ku ahir abad ka-19 pamarentahan mimiti initiate program asuransi nasional ngalawan panyakit sarta umur heubeul. Jerman diwangun dina tradisi program karaharjaan di Prusia jeung Saxony nu mimiti jadi mimiti saperti dina 1840s. Dina 1880-an rektor Otto von Bismarck diwanohkeun mancen heubeul umur, asuransi kacilakaan sarta perawatan medis nu ngawangun dadasar pikeun state.1112 karaharjaan Jerman urang di Britania panerapan leuwih luas diwanohkeun ku pamarentah Liberal di Act asuransi Nasional 1911. Ieu mere kelas kerja Britania sistem contributory mimiti asuransi ngalawan geringna sarta unemployment.13 Sistim ieu greatly dimekarkeun sanggeus Perang Dunya Kadua dina pangaruh tina Laporan Beveridge, pikeun ngabentuk kaayaan karaharjaan modern munggaran. Perihal Perkembangan Asuransi